Cégadatok Adatvédelem ÁSZF Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek:

 

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Candy-Style Kft.

A szolgáltató székhelye: 1131 Budapest, Futár u. 33-35.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,

rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: candy@candyfashion.hu

Cégjegyzékszáma: 01-09-959043

Adószáma: 23300198-2-41

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Bíróság

Telefonszámai:  06706237630

A szerződés nyelve: magyar


Általános tudnivalók, szerződési feltételek

A candyfashion.hu weboldalon az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak. A candyfashion.hu fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. candyfashion.hu weboldalon történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a candyfashion.hu weboldalt.
Felhatalmazás vagy engedély nélkül nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a candyfashion.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást. A candyfashion.hu weboldalon szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.
A candyfashion.hu weboldalon ingyenesen bocsátja használatra az oldalain található információkat és szolgáltatásokat. A candyfashion.hu weboldalon nem tehető felelőssé az oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. A candyfashion.hu weboldalon minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét.
A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A candyfashion.hu  oldalain elérhető információk rendszeresen frissülnek. A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.
A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője mindent megtesz azért, hogy az oldalain található termékek bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja az oldalain található termékeket és szolgáltatásokat, vagy árakat.


Weboldalunkon történő vásárlás regisztráció köteles. A vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre a regisztrálást. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a candyfashion.hu weboldal üzemeletetője - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé. 
Fiókja jelszavának és a fiók titkosságának megőrzéséért Ön viseli a kizárólagos felelősséget. Kérjük, azonnal értesítsen minket, amennyiben a candyfashion.hu weboldalon fiókja esetleges illetéktelen személy általi használatáról vagy a biztonságon esett egyéb sérelemről tudomást szerez. A candyfashion.hu weboldal  nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.

 


Megrendelés
1. A kiválasztott a terméket tegye a kosárba, a mennyiségi egység megadásával. Amennyiben egy termék több színben, méretben is kapható, válassza ki a menüben, hogy milyen színből, milyen méretet kér.
2. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A rendszer az időkorlát letelte után is megjegyzi a kosara tartalmát, amennyiben beregisztrált, vagy belépett, így a kosár  tartalma nem veszik el. Ha később szeretne egy terméket megvásárolni, a kosár megőrzi a kiválasztott terméket.

3. Amikor minden terméket kiválasztott, akkor megrendelés gombbal tudja véglegesíteni a vásárlást.

 

Szállítás és fizetés
1. A candyfashion.hu candyfashion.hu weboldalon történt rendeléssel a regisztrált felhasználó kijelenti, hogy elfogadja jelen szabályzatot, és tisztában van az értékesítés (vásárlás), ezen szabályzatban rögzített menetével. Jelen webáruházon keresztül történő a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II/5) Kormányrendelet által meghatározott távollévők között megkötött szerződésnek minősül. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül, iktatásra kerül. Ezen szerződés utólag nem hozzáférhető. A szerződés nyelve magyar.
2. A candyfashion.hu weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, nem tartalmazzák viszont a postaköltséget.
Az árak változtatási jogát fenntartjuk. Ez a már megrendelt árukat nem befolyásolja.

3 Szállítási és postaköltség 1350 Ft. A kiszállítást a Magyar Posta mint szolgáltató végzi.
A megrendelt termék/termékek árát átvételkor kell kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján. A számlát a csomag tartalmazza.
4 A termék a teljes vételár kiegyenlítéséig a candyfashion.hu weboldal üzemeltetőjének tulajdonát képezi.
5. A candyfashion.hu weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Ezért kérjük, hogy azt átvételkor ellenőrizze!

6. Szállítási határidő: 14 nap


A vásárlástól való elállás joga
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni a megrendelést követő 24 órán belül.  Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti írásban  e-mailen (candy@candyfashion.hu e-mail címen) vagy  telefonon a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon.

A Vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a Gyártó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszaküldött áru mellé a megrendelő köteles az eredeti nyugtát vagy számlát mellékelni. 

Vevő az elállásra vonatkozó igényét szóban (telefonon), postai úton(tértivevényes levélben) és e-mailben indíthatja el (candy@candyfashion.hu).

 

Termékgarancia

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Nem vállalunk garanciát a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért.

 

Vegyes rendelkezések

Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Bíróság illetve a hatásköri szabályok figyelembe vételével a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességét.