Cégadatok Adatvédelem ÁSZF Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi szabályzat
Vásárlói adatok kezelése

Amennyiben vásárolni szeretnél nálunk, vagy hírlevelünkre szeretnél feliratkozni, először regisztrálnod kell weboldalunkon. A regisztráció folyamán többek között személyes adataidat is meg kell adnod (név, cím, telefonszám, e-mail stb.), mely adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra a jogosult írásbeli hozzájárulása nélkül, kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok. A regisztráció során megadott adatokat a megrendelések teljesítése érdekében használjuk fel, továbbá arra, hogy indokolt esetben felvegyük veled a kapcsolatot. Az adatkezelés, adatfeldolgozás során maradéktalanul betartjuk a Személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezéseit.


Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlelnél, kérjük jelezd felénk.
A regisztrációs adatok módosítása

A Candy Fashion webáruházban való regisztráció során megadott adataidat bejelentkezés után bármikor megváltoztathatod az Adatmódosítás menüpont alatt.

A regisztráció megszüntetése

Amennyiben szeretnéd, a Candy Fashion webáruházban bármikor megszüntetheted regisztrációdat. Megszűntetési szándékodat és ennek esetleges okait kérlek, küld el nekünk írásban az candy@candyfashion.hu e-mail címre.